Horoscop 5 Iulie 2024 10:24 de Redactia 9AM
Luna iulie se desfășoară sub influența unor tranzituri astrale majore, aducând o perioadă de profunde transformări și introspecție în viața amoroasă.

Saturn retrograd în Pești (29 iunie-15 noiembrie 2024) ne impune să reflectăm asupra limitelor și responsabilităților noastre în dragoste. Acest tranzit al Marelui Înțelept ne amintește de importanța integrității și a angajamentului în relații, oferindu-ne lecții karmice esențiale pentru evoluția noastră emoțională și spirituală.

Astfel, luna iulie devine o perioadă de transformare profundă, în care suntem chemați să ne reevaluăm relațiile, să ne vindecăm rănile și să ne deschidem către noi orizonturi de iubire și autenticitate. Fiecare semn zodiacal va resimți aceste influențe în moduri unice, dar toate vor fi împinse să exploreze profunzimile inimii lor și să găsească echilibrul între dorință și realitate, între fantezie și adevăr.

Horoscop Dragoste Iulie 2024 Berbec

Luna iulie se anunță a fi o perioadă de intensitate emoțională și revelații profunde pentru tine, dragă Berbec. Tranzitul lui Venus în semnul înflăcărat al Leului îți aprinde pasiunea și îți aduce un val de romantism, dar și de provocări. Sentimentele vor fi exprimate cu o ardoare nestăvilită, dar fii atentă, căci Neptun retrograd în Pești poate aduce iluzii și confuzie în sfera iubirii. Te vei confrunta cu un vis nesigur și cu promisiuni învăluite în ceață, ceea ce te poate face să te întrebi dacă vezi adevărul sau doar ceea ce îți dorești să vezi. Chiron retrograd, la final de lună, în propriul tău semn te va obliga să te întorci la răni vechi și să le vindeci, dar această călătorie interioară va fi esențială pentru a elibera blocajele care te-au ținut în loc. Este momentul să lași trecutul în urmă și să îmbrățișezi o nouă eră a iubirii, mai autentică și mai profundă.

Citeste si:
Portalul magic 7:7 de pe 7 iulie, moment cosmic deosebit
PORTALUL MAGIC 7:7 ADUCE...

Horoscop Dragoste Iulie 2024 Taur

Dragă Taur, luna iulie îți aduce o reconfigurare a inimii și a dorințelor tale sub influența Lunii Noi în Rac. Acest eveniment astral îți oferă șansa unui nou început, ocazia de a planta semințele unei iubiri mai tandre și mai intime. Cu Lilith în Balanță, vei simți o chemare puternică spre explorarea dorințelor ascunse și a pasiunilor neexprimate. Lilith îți va scoate la suprafață părțile întunecate ale inimii, forțându-te să le înfrunți și să le înțelegi. Marte în Gemeni adaugă un strop de dinamism și te va împinge să comunici mai deschis și mai direct despre sentimentele tale. Fii atentă totuși la impulsivitatea în exprimare, pentru că Marte poate aduce conflicte verbale. Cu toate acestea, dacă reușești să navighezi aceste ape tulburi cu înțelepciune, vei ieși la suprafață cu o viziune clară și reînnoită asupra iubirii.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 22-28 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citeste continuarea pe kudika.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Iulie 2024 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.