Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, sustine ca partidul sa va fi ceea ce in Marea Britanie se numeste "opozitie loiala" pentru ceteteni si ii sfatuieste pe cei care au castigat alegerile "sa renunte la strategia divizarii romanilor".

"Cred ca este momentul sa ne bagam sabiile in teaca si sa incepem pregatirea ogorului daca vrem sa avem o recolta sanatoasa.

Este esential ca cei care au castigat alegerile sa renunte la strategia divizarii romanilor si, mai mult, sa gaseasca teme care sa-i aduca impreuna.

Despre noi, cei din #ALDE, stiu si va asigur ca vom fi ceea ce in Marea Britanie se numeste 'opozitie loiala'. Loiala INTERESELOR CETATEANULUI!

Suntem gata sa votam si sa sustinem initiative ale adversarilor nostri politici in masura in care ele sunt bune pentru romani. Si garantez ca vom respinge orice initiative care pot insemna incalcari ale drepturilor si libertatilor cetateanului. Este crezul dupa care ne vom ghida", a scris pe Facebook Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.