Social 15 August 2019 12:03
Un barbat de 27 de ani si-a impuscat mortal fratele, miercuri seara, la o partida de vanatoare, intr-o zona situata intre localitatile Iaz si Ciuta din judetul Caras-Severin.

"Miercuri, in jurul orei 22:30, Politia municipiului Caransebes a fost sesizata, prin 112, cu privire la faptul ca in timp ce se afla la vanatoare, un barbat l-a impuscat accidental pe fratele sau, in varsta de 16 ani. Ca urmare a sesizarii, la fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa formata din politisti din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie si Politiei municipiului Caransebes. Victima a fost transportata la spital, unde, din pacate, a decedat", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin, Alina Boeru.

Din primele verificari a rezultat faptul ca in data de 14 august, un barbat de 27 de ani, ar fi plecat cu un autoturism, impreuna cu fratele sau si cu inca un barbat, la vanatoare, intr-o zona situata intre localitatile Iaz si Ciuta, avand asupra lor o arma de vanatoare, detinuta legal de acesta.

"Ajungand in proximitatea locului de vanatoare, barbatul de 27 de ani, avand asupra lui arma de vanatoare, ar fi coborat din masina impreuna cu fratele sau, si s-ar fi pozitionat intr-un lan de porumb, cu scopul de a astepta vanatul. La un moment dat, acesta ar fi observat miscare in lan si, crezand ca este vanat, ar fi tras cu arma de vanatoare in directia respectiva, moment in care ar fi auzit vocea fratelui sau, strigand ca l-a impuscat", a afirmat purtatorul de cuvant al IPJ Caras-Severin.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala, in vederea efectuarii necropsiei.

S-a efectuat cercetarea la fata locului, inclusiv cercetarea autoturismului cu care s-au deplasat cele trei persoane. Au fost ridicate doua arme de vanatoare si telefoane mobile.

In prezent, se continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, urmand a se stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care s-a produs evenimentul, potrivit Agerpres.

Citeste si:
Judecător mort în drum spre spital. Gabriel Apostol și-ar fi...
Judecător mort în drum spre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.