Social 15 August 2019 11:36
Senatorul liberal Florin Citu nu este de acord cu taxele pe care primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, ar vrea sa le introduca, odata cu vinieta "Oxigen". Acesta considera ca taxa nu va functiona, ci "doar va creste preturile si atat".

"Primaria Bucuresti este in faliment!

Solutia a venit imediat de la Primarul Bucurestiului.

Solutie comunista bineinteles. Taxe mai multe si mai mari.

Sa fie clar pentru toti romanii. A cheltuit trei ani de zile banii din buget pe concerte, vouchere si excursii gratuite in Grecia si nu a facut nimic pentru a rezolva problema traficului in Bucuresti. Desi in campanie a promis ca in sase luni o rezolva. Tupeu tipic de PSD-ist.

Acum, dupa ce a bagat primaria in faliment si nu a primit niciun ban de la propriul guvern, primarul Bucurestiului vrea sa faca rost de bani pentru campanie de la romani. Taxe. Atat stie. Atat stiu cei de la PSD+ALDE- taxe, impozite, reglementari, constrangeri etc.

A functionat taxa de mediu? Dar celelalte taxe de drum? Nu. Niciuna. Toate s-au dus catre cheltuieli cu ajutoare sociale si alte prostii.

Nici aceasta taxa nu va functiona. Doar va creste preturile si atat.

Primarul Bucurestiului se pregateste de campanie. Vrea sa ia bani din taxe si sa faca concerte, sa dea vouchere si excursi gratuite ca poate, poate o mai voteaza cineva.

O idee la fel de nenorocita ca toate ideile din OUG 114. Primarul ia bani de la romani sa-i dea firmelor constituite ilegal.

Eu, senator de Bucuresti, nu o sustin. si nu voi sustine niciodata o asemenea prostie.

Primarul Bucurestului a esuat si trebuie sa plece acasa. Ajunge cu experimentele comuniste pe banii romanilor", a scris Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Firea vrea sa introduca vinieta "Oxigen" in Bucuresti. Interdictii in centrul Capitalei pentru autoturisme Euro 1 si Euro 2/ VIDEO


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.