O delegatie a Comisiei de la Venentia vine in Romania saptamana viitoare pentru a discuta cu reprezentantii autoritatilor romane din domeniul Justitiei despre modificarea legilor Justitiei si intentia PSD-ALDE de modificare a codurilor penale.

Delegatia va avea intalniri cu conducerea Ministerului Justitiei (MJ), a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), a Parchetului de pe langa Inalta Curtea de Casatie si Justitie (PICCJ), a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) si a Sectiei de Investigare a Infractiunilor in Justitie (SIIJ), informeaza Ziare.com.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat pe 6 martie ca reprezentantii Comisiei de Monitorizare a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) vor sesiza Comisia de la Venetia cu privire la modificarile facute de guvern legilor Justitiei din Romania, fara consultari publice si fara respectarea observatiilor Consiliului Superior al Magistraturii.

Aceasta actiune vine in urma unei cereri facute in luna martie de catre liberalii romani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.