Dezinvoltura. Miliardarului ii place la nebunie sa faca nudism pe malul lacului Snagov
Irinel Columbeanu marturisea public, la inceputul relatiei cu Monica Gabor, ca este un barbat nonconformist in materie de sex, iar declaratia lui si-a gasit un fundament solid. CANCAN a primit, ieri dupa-amiaza, pe adresa de mail pont@cancan.ro (aceeasi adresa pe care ne-a fost furnizat si filmul "Sex in restaurant") fotografii care demonstreaza o noua fantezie a miliardarului. Dupa ce fosta iubita, Anna Lesko, a povestit ca afaceristul adora sexul in grup, iar sotia lui, Monica, dezvaluia intr-o emisiune TV ca Iri prefera sexul anal, acum descoperim ca bogatasul are o alta fantezie: sa stea dezbracat pe malul lacului Snagov, asa cum reiese din fotografia pe care o publicam azi! Acest fapt - afirma psihoterapeutii - arata ca el este un barbat "open-minded", lipsit de inhibitii si fara frustrari de natura sexuala.

Psihoterapeuta Cristina Levitchi a declarat pentru CANCAN ca "prin nudism, o persoana incearca sa iasa in evidenta". "Cu toate ca am putea spune ca un barbat care practica nudismul nu are inhibitii sau frustrari, in cele mai multe astfel de cazuri cel care practica nudismul are alte mari prejudecati in alte domenii ale vietii", a adaugat Cristina Levitchi. Concret, despre "subiectul" Irinel Columbeanu, psihoterapeuta sustine ca acesta are totusi un complex de inferioritate fata de femei: "Faptul ca a avut intotdeauna partenere mai inalte demonstreaza ca are o problema in subconstient.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.