In Satiago, Chile, doi magicieni au levitat 3 ore, in fata multimii de curiosi adunati sa vada minunea. Cum fac asta? Stau pe sarma? Sau e magie pura la mijloc?
Timp de aproape 200 de minute gemenii Nicolas Luisetti si John Paul Olhaberry au stat 200 de minute in aer, la 7 metri deasupra multimii de curiosi, reusind sa doboare recordul mondial al numerelor de iluzionism de acest gen. Potrivit Daily Mail, fratii magicieni au dedicat acest numar de magie aniversarii a 200 de ani de la crearea statului Chile, marcata pe 18 septembrie.

Multimea adunata a putut urmari intreg show-ul pe un ecran gigantic, insa multi dintre curiosi au pus la indoiala capacitatile celor doi magicieni, adaugand ca este vorba deste o inselatorie sau o iluzie optica. Altii au crezut ca cei doi tineri aveau sub haine bare metalice cu care erau agatati de stalp sau au stat nemiscati pe sarme. Totusi aceste presupuneri nu explica faptul ca Nicolas si Paul au reusit sa leviteze mai bine de 3 ore.

Gemenii sunt considerati cei mai renumiti iluzionisti din Chile, fiind mereu invitati la show-urile TV. Numerele lor de magie sunt deseori comparate cu cele ale celebrului magician american David Blane, care a devenit faimos in intreaga lume pentru trucurile sale fenomenale, inexplicabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.