Vladimir Putin a asigurat duminica, dupa ce a votat la un birou de votare din Moscova, ca va fi multumit cu orice scor care ii va permite sa fie reales pentru al patrulea mandat, relateaza AFP.

Intrebat despre procentul de voturi pe care il considera satisfacator, presedintele rus a raspuns, conform imaginilor difuzate de AFP TV: "Nu conteaza atat timp cat imi da dreptul de a ocupa functia de presedinte".

"Sunt sigur de programul pe care il propun tarii"
, a adaugat el, prezentandu-se la sectia de vot nr. 2151 din cadrul Academiei de Stiinte din Moscova, unde a votat de mai multe ori in ultimii ani, imbracat in costum negru si purtand o cravata visinie, potrivit Agerpres.

In acest context, portalul newsru.com remarca faptul ca niciun fel de program nu a fost postat pe site-ul candidatului Vladimir Putin, unde s-a gasit loc doar pentru lozinca "Un presedinte puternic - o Rusie puternica!" si extrase cu unele promisiuni.

Creditat cu aproximativ 70% din intentiile de vot, in absenta principalului sau oponent, Aleksei Navalnii, Vladimir Putin are asigurata realegerea pentru al patrulea mandat, prevazut sa dureze pana in 2024.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.