Social 20 August 2017 00:10
Vlad Voiculescu lanseaza un apel catre medicii si studentii la medicina atat din tara, cat si din strainatate, cerandu-le acestora sa se implice si sa solicite Ministerului Sanatatii desfasurarea unui "proces corect si transparent" de selectie a membrilor comisiilor de specialitate din minister, scrie hotnews.ro.

"Meseria pe care o aveti sau pe care o veti dobandi nu v-o va putea lua nimeni. Sistemul va poate insa umili asa cum a facut-o deja de atatea ori, va poate impune reguli fara sens sau din contra, va poate lasa descoperiti acolo unde ar trebui sa existe reguli, protocoale, va poate impune hartogaraie inutila si va poate taia finantarea, pentru ca fondurile sa mearga catre cei care sunt mai bine pozitionati in ierarhia temporara a puterii. Pe multi dintre dumneavoastra, sistemul va poate face sa plecati din tara!

Nu permiteti sa se intample asta!

COMISIILE DE SPECIALITATE ALE MINISTERULUI SANATATII sunt cea mai importanta parghie pe care o aveti la dispozitie pentru a schimba sistemul.", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Citeste mai mult in postare sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.